Stormöte Måndag 4 Juli kl 19.00 på Hedenborg

 

Stormöte Måndag 4 Juli kl 19.00 på Hedenborg

Arbetsgruppen har under våren samlat in intresset i byarna och träffat potentiella leverantörer. Nu har arbetsgruppen gjort en “upphandling” för att kunna utvärdera vilken leverantör som kan ge oss fastighetsägare det bästa erbjudandet. Den utvärderingen vill vi nu presentera för dig och alla fastighetsägare i byarna längs Toftbyvägen inkl. byarna i Toftbyn och Ramsnäs.     

 

Frågor runt projektet kan ställas till toftanfiber@gmail.com alt. till Olov Fernquist, 070-425 26 90 alt. Mikael Källman, 0768-48 44 41. 

Klicka på nedan länk för att se mötesinbjudan;

Toftan Fiber_Inbjudan_stormöte2_160704_1.pdf (163959)

Här informerar vi om projektet Toftan Fiber.

Nu har vi i byarna längs Toftbyvägen (inklusive byarna i Toftbyn) möjlighet att få tillgång till fiber. Den chansen hoppas vi att in inte vill missa, inte minst med tanke på att våra befintliga ADSL-tjänster tas bort om några år.

I september 2016 togs byggbeslut för fiber, då fler än 200 hushåll anmält sitt intresse. Vi närmar oss nu 300 anmälningar och intresset har varit mycket stort hos fastighetsägarna i området. Framåtandan har ännu en gång visat sig tydlig i byarna längs Toftbyvägen och fiberanslutning kommer ytterligare att öka attraktionskraften för området. Så åter igen, ett stort grattis till oss alla!

NYTT! Under rubriken Nyheter kan du läsa vad som just nu händer i fiberprojektet. 

//Arbetsgruppen Toftan Fiber