Miss i kontraktsutskick

På grund av ett tekniskt problem vid utskicket av kontrakten hos Falu Stadsnät har inte alla fastighetsägare fått kontrakt och följebrev ännu. Vissa hushåll har enbart fått följebrev och inget kontrakt, medan andra har fått enbart kontraktet, men inget följebrev. Arbetsgruppen har påpekat detta och väntar svar från Stadsnät.
 
Hör ni till de drabbade som inte fått kontrakt och följebrev kan ni ringa Falu Energi och Vatten på 023-77 49 00, eller direkt till Eva Gräftevall (ansvarig för utskicken) på 023-77 49 76.

Här informerar vi om projektet Toftan Fiber.

Nu har vi i byarna längs Toftbyvägen (inklusive byarna i Toftbyn) möjlighet att få tillgång till fiber. Den chansen hoppas vi att in inte vill missa, inte minst med tanke på att våra befintliga ADSL-tjänster tas bort om några år.

I september 2016 togs byggbeslut för fiber, då fler än 200 hushåll anmält sitt intresse. Vi närmar oss nu 300 anmälningar och intresset har varit mycket stort hos fastighetsägarna i området. Framåtandan har ännu en gång visat sig tydlig i byarna längs Toftbyvägen och fiberanslutning kommer ytterligare att öka attraktionskraften för området. Så åter igen, ett stort grattis till oss alla!

NYTT! Under rubriken Nyheter kan du läsa vad som just nu händer i fiberprojektet. 

//Arbetsgruppen Toftan Fiber