GRATTIS! NU ÄR VI 263 ANMÄLDA FASTIGHETER

Vi kan idag glädja alla boende som ingår i projektet Toftan Fiber att vi nu nått över de 250 anmälningar som krävdes för att vi skulle få det lägre priset. Vi siktar nu på minst 300 anmälningar. 

Observera att det fortfarande går att skicka in anmälan (trots att det står 30 september som sista datum i anmälan) och få fiberanslutning till kampanjpriset. Påminn era grannar som ännu inte anmält sig om fördelarna med fiber och att ADSL-stationen som berör området släcks ner i och med att fibergrävningen är klar. 

Framåtandan har ännu en gång visat sig tydlig i byarna längs Toftbyvägen och fiberanslutning kommer ytterligare att öka attraktionskraften för området. Så åter igen, ett stort grattis till oss alla!

Här informerar vi om projektet Toftan Fiber.

Nu har vi i byarna längs Toftbyvägen (inklusive byarna i Toftbyn) möjlighet att få tillgång till fiber. Den chansen hoppas vi att in inte vill missa, inte minst med tanke på att våra befintliga ADSL-tjänster tas bort om några år.

I september 2016 togs byggbeslut för fiber, då fler än 200 hushåll anmält sitt intresse. Vi närmar oss nu 300 anmälningar och intresset har varit mycket stort hos fastighetsägarna i området. Framåtandan har ännu en gång visat sig tydlig i byarna längs Toftbyvägen och fiberanslutning kommer ytterligare att öka attraktionskraften för området. Så åter igen, ett stort grattis till oss alla!

NYTT! Under rubriken Nyheter kan du läsa vad som just nu händer i fiberprojektet. 

//Arbetsgruppen Toftan Fiber